IBAN: NL02INGB 0007636988 BIC: INGBNL2A English Nederlands

75 jaar en de zorg over zeven kleinkinderen

Vijf maanden geleden kwam zijn zoon door een bom om het leven. Eén kleindochter verloor hierbij haar been en haar zusje van zes raakte verlamd. Samen met zijn vrouw vluchtte deze 75 jarige man naar Izmir in Turkije, met de hoop op een beter leven. Echter ondanks de noodzaak van medische zorg voor beide kleinkinderen waren ze hier volledig van verstoten.  Het gevolg: enorme ontstekingen, geen enkele  genezing en geen revalidatie. De situatie leek uitzichtloos

Tiafi kreeg deze man in beeld en samen met de fysiotherapeut is begonnen aan de nodige revalidatie. Ondertussen is er gelukkig medische zorg voor handen. De kleindochter met ernstige ontstekingen ligt sinds een week in het ziekenhuis en kan hier gelukkig blijven zolang als nodig.

Deze man aan het einde van zijn leven heeft geen inkomen en een zware last drukt op zijn schouders. Gelukkig heeft Tiafi met hulp van Lemon Foundation en enkele private gulle gevers een loopdevice kunnen kopen voor één van de dochters.

Geef een reactie