IBAN: NL02INGB 0007636988 BIC: INGBNL2A English Nederlands

Fordous heeft scoliose

Fatouse lag tot voor kort hele dagen te kijken naar het plafond. Dit meisje van 12 heeft zo’n ernstige scoliose (40%) dat als zij niet recht kan zitten en zonder medische hulp binnenkort zelfs overlijdt. Met hulp van Tiafi en financiële midellen van de Lemon foundation heeft de Fysiotherapeut van het centrum een kortset gekocht. De afwijking in haar rug is nu gereduceerd tot 25%, Fatouse kan weer zitten en binnenkort zelfs naar buiten in de rolstoel die door een gulle gever uit Nederland is geschonken.

Echter elke drie maanden moet Fatouse een nieuw korset krijgen aangemeten. Krijgt ze deze niet dan verslechterd binnen de kortste keren haar situatie  Voor dit kind is elke donatie dan ook meer dan welkom. Sterker nog het is van levensbelang.
Ook is de Lemon stichting op zoek naar algemene medische hulpmiddelen die een fysiotherapeut van pas kan komen. Heb je deze beroepsmatig of kun je hier aan komen. Neem dan contact op met Lemon.

Geef een reactie