IBAN: NL02INGB 0007636988 BIC: INGBNL2A English Nederlands

Adopteer een project

Home

Adopteer een project

Steun Lemon Foundation structureel, adopteer een project!

Wil je een structurele bijdrage leveren aan onze Stichting? Kies dan één van onderstaande projecten uit. Je weet dan zeker dat je geld volledig wordt besteed aan het project waarvoor jij je hebt aangemeld.

Met een adoptie van een project wordt er maandelijks via automatische incasso een vast bedrag afgeschreven. Dit bedrag wordt in zijn geheel besteed aan het project waarvoor jij je hebt opgegeven.

Eens per jaar krijg je een update van de voortgang van het project. Daarnaast houden we je via de website op de hoogte van de voortgang.

anbi2

Een korset voor Fordous

Fordous heeft scoliose en elke drie maanden heeft ze een nieuw korset van €250,- nodig. Zonder jullie hulp zal haar gezondheid snel weer achteruit gaan. Met dit project zorgen we er gezamenlijk voor dat Fordous weer een toekomst heeft. (Minimale deelnamekosten €10,- per maand)

Schoolproject in Torbali

Lemon heeft een school in het Torbali vluchtelingenkamp opgezet. Voor dit project hebben we schoolmateriaal nodig en van uw geld kunnen wij de docent betalen. (Minimale deelnamekosten €10,- per maand)

Gaarkeuken

Elke dag serveren wij aan de kwetsbare groepen in Izmir een warme maaltijd. Voor slechts € 1 kan al een maaltijd geserveerd worden. (Minimale deelnamekosten €10,- per maand)