IBAN: NL02INGB 0007636988 BIC: INGBNL2A English Nederlands

Kinderen kunnen ook helpen!

Home

Kinderen kunnen ook helpen!

Hier wat dingen die je op school of met vrienden en vriendinnen kunt doen, maar je mag natuurlijk zelf ook iets anders verzinnen!

Kinderkunst

Maak allerlei mooie schilderijtjes of andere kunst. Tekeningen, beeldjes van klei, brei-of haakwerkjes. De Kinderkunst kan daarna verkocht worden aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s of andere belangstellenden.

Markt

Organiseer een markt, bijvoorbeeld op school, met verschillende kraampjes met boeken, puzzels, spelletjes, dvd’s, zelfgemaakte cadeautjes, almede kraampjes met hapjes en drankjes. Nodig allemaal je familie en vrienden uit. De opbrengst van de markt gaat naar Stichting Lemon!

Iedereen Bakt

Leerlingen en docenten bakken koekjes, cakejes en andere zoetig- of hartigheden gebakken én verkopen dit om geld in te zamelen voor de vluchtelingen.

Supermarkt

Vraag een supermarkt bij jou in de buurt om klanten de mogelijkheid te geven om statiegeld te doneren aan Stichting Lemon.

Sponsorloop

Organiseer een sponsorloop met de leerlingen van je school. Hiermee vraag je aandacht en haal je geld op voor de vluchtelingen in Izmir.

Diner

Kook voor anderen en vraag een bijdrage voor Stichting Lemon!

Carwash Plus

Bied wasbeurten aan voor de auto en haal zo geld op voor Stichting Lemon!

Vlooienmarkt

Organiseer een vlooienmarkt, verzamel oude spulletjes en verkoop ze op een gezellige markt!

Lege flessen inzamelen

Verzamel lege flessen in voor hulp aan de vluchtelingen.